Utveckling?

  




  

Hur som helst så tänkte jag bara meddela att vi "Ratsen" har fullt upp nu och kommer lägga gymrats bloggen ¨på is ett tag.
Vi jobbar som tok nu och grabbarna har ju sagt upp sig och börjar nytt jobba så tills vi hittat tillbaka till gymmandet och varandra så blir det nog inte speciellt många inlägg skrivna..
Jag (Agnes) fortsätter och bloggar på min egna blogg.. titta gärna in på den;
Klicka här för att komma dit!

Ciao/A

Ryggpass Agnes och Krille

Innan träningen idag så stack jag (Agnes) och Krille till OK Q8 för att hämta ut ett paket med lite grejer från GYMGROSSISTEN..
Jag köpte ett kit med vattenflaska och kläder med mera.. Krille som jag vet väntat länge köpte protein, bcaa och pump! Han var nöjd att grejerna hade kommit!

Idag var det alltså ryggen som fick sig en omgång.. och shit vilken kontakt! Krille var lite inne på pullups men jag orkade inte så tungt idag så vi la om..
Startade med breda latsdrag och fy vad det tog! Vi fick båda sjukt bra kontakt på den.. GRYMT!
Här kommer två filmsnuttar på det... jag vill bara påpeka att det är fan dags att köra gåband nu och äta mindre.. liten bilring jag fått.. ;)



Jaha folket.. det var allt för idag. Imorrn blir det lunchjobb och sen menybyte. Jobbar med chefen och han har kids så vi kan inte träna tillsammans. Får se om jag snärtar iväg själv eller om jag skiter i att gymma.. kanske kör ett superpass på fredag med Krille..

BIC+BRÖST+VADER+FRAM OCH BAKSIDA BEN+MAGE = FREDAGS MONSTERPASS ;)

Lite nya bilder.

Idag tränade jag och Agnes lite axlar å tric här kommer det lite bilder.
I morgon blir det rygg  kanske kommer lite mer bilder då.
Ja just ja i morgon kommer det lite protin och bcaa sweet=)
Ha det bra //krille

RSS 2.0