Fy va segt

Att det ska ta så förbannat lång tid att komma i form med denna styrketräning! Först är man tjock.. banta banta! Sen blir man hyffsat smal.. sen gymma en massa.
Och det är inte direkt så att musklerna ploppar upp! Lillebror har nyss börjat och han är då i form.. ja eller fast han föddes ju i form till skillnad från en annan!

Jajaja hur som helst så är det väl bara att fortsätta att harva på! Känner på sistonde att det är i alla fall bara att dra på gymmet. Göra bort det man är där för.. och sen dra fort som fan!
Skönt tycker jag, men jag kan absolut förstå dom som är på gymmet länge och surrar med en massa folk! Det är ju en livsstil!

Jag har nog med jobbet! Jobbet är min livsstil, jag både gillart och hatat.. Nu sitter jag här i min ensamhet och ingen jag känner förutom nå kock här och där är vaken!
Fast jobba lunch är egentligen inte min grej heller.. jag som inte vaknar av väckarn! Haha.. kanske man skulle utforma nått typ av mellanpass?? ;)

Oj nu spårade jag visst ur! Detta är ju en träningsblogg och inte där jag ska hålla på att ordbajsa om en massa annat strunt! =)

Veckans träning så här långt!:
Måndag: Vila
Tisdag: Rygg och Triceps, 15 gåband
Onsdag: Vila
Torsdag: Bröst och Biceps
Fredag:
Lördag:
Söndag:


Mitt lila fodral som jag ännu inte har haft eftersom jag inte anser att jag har kroppen för att bära den.. men till sommaren 2011 då smäller det!
Jag ska bara ha den;)

Vi skojar på jobbet och jag brukar säga att jag ska komma i form till sommaren och då brukar grabbarna fråga vilket år? Haha!
Roliga killar;)


Stooor ärmen




En vecka hemma

Nu har jag i princip vartit hemma en hel vecka och bara latat mig! Alltså inget tränat men det går ingen nöd på mig! Känt mig rätt sliten ett tag både i kroppen och knoppen så en vecka hemma har varit helt underbart!

I lördags rörda jag dock på fläsket i form av styRdans! HärligT! Kolla in min andra blogg om ni vill läsa om detta!
www.agneskallgren.blogg.se/blondinagnesslimashell


Bra start

Nu står vågen på 64,8 kg så jag har gått upp! Dags att ta tag i problemet genast! Tycker kanske inte att jag lagt ut så mkt så kanske viktuppgången kan beror på ZMA som jag börjat käka.
Muskelbyggande:)

Jaja hur som helst så började veckan kanon med att jag stack till gymmet idag efter jobbet! Muskelgrupperna som fick jobba idag var axlar, biceps och mage!
Gött!
Imorrn tränar jag också efter jag slutat... galet mkt folk på gymmet klockan fyra men jag klämmer mig in nånstans..
Vet dock inte vad jag ska träna men nått blir det i alla fall..

Nu ska jag se på CSI klart och sen gå och sova!

RSS 2.0